''Lazdyno dovanėlės''

Ingridientai:
Tešlai:
125 g sviesto,
125 g cukraus,
4 kiaušiniai,
100 g miltų,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
175 g sumaltų lazdynų riešutų,
sviesto kepimo formelėms patepti.

Papuošimui:
100 g juodojo šokolado,
2 šaukštai pieno,
25 g lazdynų riešutų.
Gaminimas
Sviestą išsukame su cukrumi, kiaušiniais ir su kepimo milteliais sumaišytais miltais. Atsargiai įmaišome sumaltus riešutus. Tešla užpildome 2/3 sviestu pateptų kepimo formelių. Kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 15 min. Iškeptus pyragėlius atvėsiname. Papuošiame su pienu ištirpintu šokoladu ir lazdynų riešutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

MILDaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2011-09-21 08:40:35
iSTIKRUJU GALVISAI NK BET GALETU BUT YDETA NUOTRAUKA PATIEKALO NES NERVUOJAKAI NEZINAIKOKY PADARA CIA ISKEPSI ;)) sKANAUS