AMŪRO SAUSAINĖLIAI

Ingridientai:
Tešlai:
250g miltų, 200g cukraus
ant peilio galo kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 kiaušinis, 250g sviesto
1 šaukštelis malto cinamono
250g migdolų
truputi maltų gvazdikėlių
žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 stiklinė apelsinų džemo
Ap
Gaminimas
Migdolus sumalti. Visus tešlos ingridientus išminkyti dubenyje ir porą valandų palaikyti vėsioje vietoje. Tešlą plonai iškočioti ir išpjauti širdeles formos sausainėlius. Sudėti sausainius į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti prieš tai įkaitintoje orkaitėje 180C temperatūroje apie 10 min. Ataušinti kepimo skardoje. Pusę iškeptų ir jau ataušusių sausainių aptepti apelsinų uogienę, prieš tai atidėjęę 3 šaukštus uogienės. Paruošti apliejimo masęę: 3 ššaukšštus uogienės sumašišyti su citrinų sultimis ir cukraus pudra. Aptepti sausainiųų šššviršųų ir papuošti skrudintomis migdoųlų plokštelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!