Ananasas tešloje


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.8 konservuoto ananaso gabaleliai,
2.3 šaukštai miltų,
3.3 šaukštai kukurūzų miltų,
4.2 šaukštai kokoso drožlių,
5.2 šaukštai romo,
6.4 šaukštai grietinėlės,
kiaušinis,
7.4 šaukštai aliejaus,
šaukštas cukraus pudros,
8.0,5 šaukšto kepimo miltelių,
druskos.
Gaminimas:
Abiejų rūšių miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Grietinėlę suplakti su kiaušiniu, suberti cukraus pudrą, miltus, viską išmaišyti. Suberti kokoso drožles, įpilti romą, vėl išplakti. Palaikyti 10 minučių. Ananasą pavilgyti į tešlą, iki gelsvumo apkepti. Prieš patiekiat apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!