Angliškas pyragas vakarienei

Ingridientai:
250 g sviesto arba margarino;
175 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
4 kiaušiniai;
300 g miltų;
1 arb. š. kepimo miltelių;
Tarkuota citrinos žievelė;
75 g šviesių razinų;
75 g tamsių razinų;
100 g vaisių cukrinukų (cukatų);
75 g susmulkintų citrinos žievelių;
75g susmulkintų apelsinų žievelių.
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su likusiais produktais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešlą supilti į keturkampę aukštą pailgą formą, išteptą riebalais arba išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 1,5 val. Pyragas bus gerai iškepęs, kai atšoks nuo formos kraštų. Supjaustyti gabalėliais ir patiekti prie juodosios arbatos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!