AVIEČIŲ ŠERBETAS

Ingridientai:
800 aviečių,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
15 g želatinos,
2 stiklinės šampano,
100 g aviečių likerio
Gaminimas
Iš cukraus, citrinos sulčių ir 200 ml vandens išvirti tirštą sirupą. Ištirpinti jame želatiną ir atvėsinti.
Pusę aviečių pertrinti ir išplakti su sirupu. Viską supilti į plokščią dubenį ir pastatyti 2,5 val. į šaldiklį. Po to dar kartą suplakti mikseriu ir palaikyti šaldiklyje 1,5 val.
Likusias avietes išmaišyti su likeriu, išdelioti į keturias taures. Ledų masę dar kartą suplakti. Formuoti iš jų rutuliukus ir sudėti į taures ant aviečių. Viską iki viršaus užpildyti šampanu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!