AVIENA SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMIS

Ingridientai:
4 porcijos

500 g avienos (nuo menčių)
100 g rūkytos mėsos
1 svogūnas
1 l mėsos sultinio
džiovintų raudonėlių
pipirų
500 g šparaginių pupelių
500 g nebirių bulvių
Gaminimas
Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus irgi supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite dideliame keptuve. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, įberkite pipirų ir raudonėlių. Tuomet pridenkite ir 1 valandą pavirkite ant mažos ugnies. Pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šiuos abu produktus sudėkite į indą su mėsa ir 20-30 minučių patroškinkite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!