AVIENA, TROŠKINTA SU KOPŪSTŲ GRIEŽINĖLIAIS

Ingridientai:
500 g avienos (minkštimo)
60 g riebalų
1 svogūnas
2 pomidorai
druskos
1 kg šviežių kopūstų
vandens
pipirų
žalumynų

Gaminimas
Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti druskos pipirų, sudėti pomidorų ir kopūstų griežinėlius, įpilti 1,5 stiklinės vandens. Daržoves apibarstyti druska ir uždengus viską, ištroškinti.
Patiekti su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!