Avienos sriuba su česnakais

Ingridientai:
0,5 kg. avienos krūtinėlės,
1,5l. vandens,
1 česnakas,
2 šaukštai acto,
2 kiaušiniai, druska.
Gaminimas
Avieną nuplauname, dedame į puodą, užpilame vandeniu, pasūdome ir užverdame. Verdame, kol mėsa pasidaro minkšta. Mėsą išgriebiame, supjaustome mažais gabaliukais ir vėl sudedame į sultinį. Dar kartą sriubą užverdame ir nukeliame nuo ugnies. Česnaką nulupame, sutriname, įpilame acto, įmušame kiaušinius, gerai išplakame ir supilame į sriubą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!