Avienos troškinys su daržovėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
110 g avienos,
15 g tirpinto sviesto,
100 g bulvių,
20 g morkų,
20 g ropių,
10 g petražolių,
25 g svogūnų,
15 g pomidorų tyrės,
5 g miltų,
pipirų, druskos,
žalumynų.
Gaminimas:
Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30 – 40 minučių. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, morkas, ropes, petražoles, svogūnus ir dar patroškinkite 25 – 30 minučių. Ištroškintą mėsą patiekite kartu su daržovėmis, viename, giliame pusdubenyje, pabarstykite žalumynais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!