Avienos troškinys su daržovėmis

Ingridientai:
110 g avienos;
15 g tirpinto sviesto;
100 g bulvių;
20 g morkų;
20 g ropių;
10 g petražolių;
25 g svogūnų;
15 g pomidorų tyrės;
5 g miltų;
Druskos ir pipirų;
Žalumynų;
Sultinio.
Gaminimas
Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30-40 min. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, morkas, ropes, petražoles, svogūnus ir dar patroškinkite 25-30 min. Ištroškintą mėsą patiekite kartu su daržovėmis. Apibarstykite žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!