Balandėliai su bulvių įdaru

Ingridientai:
Baltagūžis kopūstas,
400 g bulvių,
150 g karštai rūkytos šoninės,
2 morkos,
2 kiaušinių tryniai,
šaukštas sviesto,
2 šaukštai aliejaus,
pagal skonį druskos,
bulvių prieskonių,
100 ml grietinėlės.
Gaminimas
Kopūstų lapus nuskabykite ir apvirkite. Bulves nulupkite, išvirkite ir sugrūskite. Šoninę ir morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūną - griežinėliais. Kelias minutes paskrudinkite svieste ir sudėkite į bulvių košę.

Supilkite grietinėlę, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Įdaro krėskite ant kopūstų lapų ir susukite. Balandėlius troškinkite puode apie 20 minučių. Tiekite su pomidorų ar grietinės padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!