Balandėliai su varške

Ingridientai:

Kopūsto gūžė,
šaukštas riebalų,
2 šaukštai pomidorų padažo,
0,5 stiklinės miltų,
0,5 stiklinės grietinės,
2 stiklinės daržovių sultinio.

Įdarui:

500 g varškės,
0,5 stiklinės ryžių,
šaukštas sviesto,
0,5 stiklinės grietinės,
kiaušinis,
druskos, žiupsnelis cukraus.

Gaminimas:

Į išvirtą birią ryžių košę sudėti trintą varškę, jmušti kiaušinį, įberti druskos ir cukraus. Supilti grietinę ir išmaišyti. Kopūsto gūžę apvirti pasūdytame vandenyje. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėti paruošto įdaro, suvynioti, pavolioti miltuose ir pakepinti riebaluose. Sudėti į puodą, užpilti daržovių sultinio, šiek tiek pomidorų padažo ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30-40 minučių. Baigiant troškinti supilti grietinę

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!