Baltas grietinėlės padažas

Ingridientai:
40 g sviesto, 3 šaukštai miltų,
0,5 l sultinio, 250 g grietinėlės,
2 tryniai, petražolių lapelių,
krapų, krienų, druskos.
Gaminimas
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos. Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!