Bananinis "Tiramisu"

Ingridientai:
3 kiaušinių tryniai,
75ml baltojo "Marsalos" vyno,
25g miltinio cukraus,
250g maskarponės,
20 biskvitinių sausainėlių,
3 šaukštai espreso kavos,
2 dideli bananai,
50g tarkuoto šokolado,
kakavos miltelių.
Gaminimas
1. Išplakame kiaušinių trynius, pusę vyno, miltinį cukrų ir sūrį.
2. Sumaišome likusį vyną ir kavą. Į šią masę įdedame sausainius.
3. Didelę lėkštę išklojame mirkytais sausainiais, ant jų dedame sluoksnį maskarponės masės, paskui supjaustytų bananų. Užberiame tarkuoto šokolado. Sluoksniuojame tol, kol sunaudojame visus komponentus. Viršų apibarstome kakavos milteliais.

Pastabos:
Maskarponė - tai minkštas, baltas, kremo tirštumo itališkas sūris

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!