BANDELĖS SU MANGAIS

Ingridientai:
Tešlai:
12 stiklinės pieno,
3 kiaušiniai,
150 g cukraus,
1 stiklinė miltų,
100 g margarino,
150 g grietinės,
22 g mielių,
3 šaukštai kakavos.

Įdarui:
2 mangai,
4 šaukštai cukraus,
2 lašai migdolų esencijos.
Gaminimas
Užminkome mielinę tešlą ir paliekame pakilti. Kai tešla pakyla, padaliname ją į vienodus gabaliukus, iškočiojame apvalius lakštelius, dedame įdarą, užspaudžiame kraštus, juos įpjauname, paliekame pakilti. Kai pakyla, kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.
Ruošiame įdarą: nuo mango nulupame odelę, išimame kauliuką. Mangą supjaustome kubeliais, dedame šaukštą grietinės, įlašiname migdolų esencijos, įberiame cukraus, sumaišome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!