Bretaniškas pupelių troškinys

Ingridientai:
300g rūkytos šoninės, 2 svogūnai,
2 skiltelės česnako, 2g maltų pipirų,
1g mairūno, 1,5 šaukšto miltų,
1,5 šaukšto pomidorų padažo,
120g pupelių, druskos.
Gaminimas
Iš vakaro pamirkyti pupeles. Smulkiai supjaustyti šoninę, svogūną ir česnaką. Visą tai pakepinti svieste, tada supilti pomidorų padažą ir maišant suberti miltus. Kai viską gerai išmaišysite ir miltai įgaus rusvą atspalvį nuimkite nuo ugnies. Per naktį mirkytas pupeles verdame ant mažos ugnies, kol išvirs. Kai pupelės išvirs sudėti pakepintą šoninę su svogūnais, druskos, pipirų bei mairūno. Viską gerai išmaišyti ir dar patroškinti apie 10 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!