Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.

Ingridientai:
5—6 bulvės,
petražolių lapelių.

Padažas.
5—6 skiltelės česnako,
2 šaukštai
aliejaus,
šaukštas 9% acto,
druskos.

Gaminimas
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas. Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdomą ir su šluotele išplakama.
Valgomas šaltas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!