BULVINIAI VEDARAI

Ingridientai:
10 bulvių
200 g lašiniukų
2 svogūnai
pusė šaukštelio mairūno arba maltų pipirų
kiaulės plonųjų žarnų
druskos

Gaminimas
Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogūnais. Jais užpilamos tarkuotos bulvės, suberiamas mairūnas, pasūdoma. Viskas gerai sumaišoma. Žarnos gerai išvalomos , ištrinamos druska ir kapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai prikemšamos. Skarda ištepama riebalais, įpilama truputis vandens ir laisvai sudedamos prikimštos žarnos. Skardos su prikimštomis žarnomis sudedamos į karštą orkaitę arba krosnį. Po 5-10 min. kepimo žarnos keliose vietose subadomos adata, kad nesutrūkinėtų. Kepama vidutinio karštumo krosnyje arba orkaitėje, retkarččiais viršų palaistant riebalais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!