Bulvių apkepas su špinatais

Ingridientai:
500 g bulvių;
200 g pievagrybių;
2 valg. š. alyvų aliejaus;
300 g špinatų;
1 svogūnas;
1 skiltelė česnako;
150 g fermentinio sūrio;
80 g juodųjų alyvuogių;
100 g grietinėlės;
150 g grietinės;
Alyvuogių aliejaus.
Gaminimas
Nuskustas bulves išvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. pakepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, susmulkintą svogūną bei česnaką. Pasūdyti ir įdėti pipirų. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Bulves supjaustyti griežinėliais ir išdėlioti kepimo indo kraštuose. Į vidurį supilti špinatus ir pievagrybius. Ant viršaus išdėlioti alyvuoges ir pasmulkintą fermentinį sūrį. Grietinę sumaišyti su grietinėle ir užpilti ant bulvių bei pievagrybių masės. Kepti 200°C temperatūros orkaitėje apie 25 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!