BULVIŲ APKEPAS SU ŠPINATAIS

Ingridientai:
500g bulvių
200g pievagrybių
2 šaukštai alyvų aliejaus
300g špinatų
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
150g fetos sūrio
80g juodų alyvuogių
100g grietinėlės
150g grietinės

Gaminimas
Nuskustas bulves išvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. kepti alyvuogių aliejuje. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, supjaustytą svogūną ir česnaką. Pasūdyti ir papipirinti. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Bulves supjaustyti griežinėliais ir išdelioti kepimo indo kraštuose. Į vidurį supilti špinatų pievagrybių masę. Ant viršaus sudėti alyvuoges ir pasmulkintą fetos sūrį. Grietinę sumaišyti su grietinėle ir užpilti ant bulvių bei pievagrybių masės. Kepti orkaitėje apie 25 min. 200 laipsnių temperatūūroje.



Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!