Bulvių ir kepenų paštetas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

4 – 5 virtos bulvės,
0,5 kg. jautienos kepenų,
100 g. lašinių,
2 morkos,
2 svogūnai,
50 g. sviesto,
1 kiaušinis,
malti kalendrų grūdeliai,
pipirai,
druska.

Gaminimas:
Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaustykite ir apkepinkite riebaluose. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite. Bulves, kepenis, lašinukus, morkas, pakepintus svogūnus du kartus sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sudėkite sviestą, prieskonius, pasūdykite ir mediniu šaukštu gerai sumaišykite.
Masę sudėkite į riebalais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą indą ir 20 – 30 minučių kepkite orkaitėje.

Tinka vartoti su: Valgykite šaltą su duona ir raugintais burokėliais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!