Bulvių omletas

Ingridientai:
800g bulvių,
2 svogūnai,
1 skiltelė česnako,
3 šaukštai aliejaus,
4 kiaušiniai,
1 šaukštelis druskos,
ant galo peilio baltųjų pipirų,
žiupsnelis tarkuoto muskato riešuto,
1-2 šaukštai pjaustytų mišrių žalumynų.
Gaminimas
Bulvės nuplaunamos, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį, verdamos 25-30 minučių, perliejamos šaltu vandeniu, nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Svogūnai nulupami ir smulkiai supjaustomi. Česnako skiltelė taip pat nulupama ir smulkiai sukapojama. Didelėje keptuvėje įkaitintame aliejuje svogūnai su česnaku kepinami, kol pagelsta, sudedamos bulvės ir vartant apskrudinamos iš visų pusių. Kiaušiniai suplakami su druska, pipirais ir muskato riešutu, užpilami ant bulvių ir sukepinami. Duodant įį staląą omletas apibarstomas pjaustytais žžalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!