Bulvių pyragas su mėsa ir grybais


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

5 virtos bulvės,
4 – 5 šaukštai miltų,
5 šaukštai manų kruopų,
2 šaukštai riebalų,
1 kiaušinis.

Įdarui:
2 šaukštai riebalų,
1 svogūnas,
200 g virtos mėsos,
100 g grybų,
2 šaukštai džiūvėsių,
1 – 2 kiaušiniai,
petražolių lapeliai,
druska.

Gaminimas:
Šaltas virtas bulves sugrūskite, pasūdykite, sudėkite riebalus, kiaušinius, miltus, manų kruopas ir suminkykite tešlą, iš kurios padarykite du didelius papločius. Vieną dėkite ant riebalais pateptos skardos, uždėkite įdarą, ant jo – antrą paplotį. Užspauskite kraštus, patepkite riebalais ir kepkite orkaitėje.
Įdarui pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite išvirtus supjaustytus grybus ir patroškinkite, sudėkite sumaltą mėsą. Viską apkepinkite, įdėkite kiaušinių, džiūvėsių.
Iškepusį pyragą supjaustykite gabalais ir patiekite su salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!