Burokėlių troškinys


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1.5 kg burokų, padažui: 2.0.5 l pieno,
3.3 šaukštai kvietinių miltų,
4.3 šaukštai sviesto, šaukštelis druskos,
5.0.5 šaukštelio baltųjų pipirų, šaukštelis džiovintų čiobrelių, tarkuotos citrinos žievelės.
Gaminimas:

Išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokėlius. Supilkite į puodą pieną, įplakite miltus ir kaitinkite, kol užvirs. Virkite 3 min. Suberkite prieskonius, sudėkite sviestą ir išplakite padažą. Galiausiai suberkite burokėlius ir dar sykį pakaitinkite. Sukrėskite troškinį į gražų indą ir patiekite į stalą.

Šaltinis: audras.ten.lt


Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!