CITRININIAI LIEŽUVĖLIAI

Ingridientai:
Tešlai:
3 kiaušiniai,
120 g cukraus,
125 g sviesto,
1 citrinos nutarkuota žievelė,
40 g susmulkinto imbiero,
200 g miltų.
Glajui:
80 g cukraus pudros,
2 šaukštai citrinos sulčių,
3 šaukštai plonomis juostelėmis supjaustytos citrinos žievelės.

Gaminimas
Kiaušinius išplakti su 60 g cukraus. Kitame dubenyje ištrinti sviestą, citrinos žievelę, imbierą ir likusį cukrų.
Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių. Palaipsniui į kiaušinius sudėti sviestą ir miltus. Tešlą dėti ant kepimo popieriaus 6 cm ilgio juostelėmis.
Kepti orkaitėje apie 7 min. Po to atvėsinti. Glajui išmaišyti visus ingridientus, išskyrus citrinos žieveles. Sausainius aptepti glajumi ir pabarstyti citrinos žievelėmis.
Kai glajus sustengs galima valgyti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!