ČIUVAŠIŠKAS ŽUVIES PYRAGAS

Ingridientai:
500 g žuvies
500 g bulvių
50 g sviesto
maltų pipirų
paprikos miltelių
6 svogūnai
druskos

Gaminimas
Iš vakaro išvirkite neluptas bulves. Ryte nulupkite, sudėkite į grūstuvę, pasūdykite ir, pridėję maltų pipirų bei paprikos, grūskite, kol pasidarys tąsi masė. Iš jos iškočiokite apie 1,5 cm storio didelius lakštus. Vieną dėkite į sviestu pateptą keptuvę, ant jo sudėkite pakaitomis pusiau skeltas svogūnų ropeles ir tokio pat dydžio žuvies gabalus ar nuskustos ir išdarinėtos smulkmės. Apdengę antruoju lakštu, suspaudę kraštus, aptepkite riebalais ir kepkite orkaitėje 30-45 min.
Tinka valgyti prie žuvienės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!