Dešrelės bulvių tyrėje

Ingridientai:
600 g bulvių
1 stiklinė miltų
1 kiaušinis
4 dešrelės
riebalų
druskos
Gaminimas

Bulves nuskusti, išvirti, sugrūsti košę, pasūdyti, įmušti kiaušinį, įberti miltų ir suminkyti tešlą. Išjos iškočiotą piršto storumo lakštą supjaustyti keturkampiais gabalėliais, aptepti išplaktu baltymu, ant kiekvieno uždėti po pusę išilgai perpjautos dešrelės, susukti. Vyniotinius dėti į riebalais išteptą skardą, aptepti lydytu sviestu ir kepti orkaitėje, kol gražiai apkeps. Patiekti su daržovių mišraine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!