Dilgėlių salotos su graikiniais riešutais

Ingridientai:
150 g jaunų dilgėlių lapų,
30 g graikinių riešutų,
30 g žalių svogūnų laiškų,
acto arba citrinų sulčių,
petražolių,
druskos.
Gaminimas
Dilgėlių lapus nuplauname ir 5 min. palaikome karštame vandenyje, po to išimame ir nuvarviname. Lapus smulkiai supjaustome ir sudedame į salotinę. Graikinius riešutus susmulkiname, atskiedžiame dilgėlių nuoviru iki grietinės tirštumo, įpilame acto arba citrinų sulčių, pasūdome, išmaišome ir gauta mase užpilame susmulkintas dilgėles. Apibarstome susmulkintais svogūnų laiškais ir petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!