Dilgėlių sriuba - Kremas

Ingridientai:
0,5 kg dilgėlių,
3 šaukštai sviesto arba
alyvų aliejaus,
3 šaukštai miltų,
druskos,
paskrudintos baltos
duonos riekelių.

Gaminimas
Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir sutriname plakikliu arba pertriname
per sietelį. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus, pakepiname, atskiedžiame dilgėlių nuoviru ir supilame į sriubą. Verdame 5-10 min. Tiekiame su paskrudintos baltos duonos riekelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!