Ekvadorietiškai marinuotos krevetės

Ingridientai:
750 g šviežių nevirtų krevečių,
10-12 žalių citrinų,
žiupsnelis Kajeno pipirų,
50 g baltųjų svogūnų,
1 arbatinis šaukštelis pomidorų koncentrato,
50 g pomidorų sulčių.
Gaminimas
Krevetes nuplaukite, nuimkite kiautus, sudėkite į nedidelę salotinę, užpilkite rūgščiu citrinų sultimis. Svogūnus nulupkite, supjaustykite kubeliais, suberkite ant krevečių. Suspauskite, kad krevetės mirktų citrinų sultyse. Uždenkite ir 3-4 valandas palaikykite šaldytuve.

Svogūnus išimkite, sudėkite atskirai. Marinatą nupilkite, nukoškite; supilkite į jį pomidorų koncentratą ir sultis, įdėkite ankštinį pipirą. Viską gerai sumaišykite. Krevetes išdėliokite į nedideles vazeles, pabarstykite svogūnais, užpilkite padažu. Tiekite su sūdytais džiūvėsėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!