Ėrienos kepsnys

Ingridientai:
3-4 kg ėrienos šonkauliukų,
druskos,
pipirų,
maltų paprikų,
šaukštelis rozmarinų aliejaus,

Padažui:
stiklinė jautienos sultinio,
šaukštelis miltų.
Gaminimas
Ištrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepino skardos. Šonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtų. Aptepkite mėsą aliejumi ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje orkaitės apačioje apie 2 val. Kepdami kartkartėmis apliekite mėsą aliejumi.

Paruoškite padažą: supilkite į sultinį nuvarvėjusias kepsnio sultis, įmaišykite miltų ir praskieskite šaltu vandeniu.

Patiekite kepsnį gražiame padėkle su padažu ir daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!