ĖRIENOS KEPSNYS

Ingridientai:
3-4 kg ėrienos šonkauliukų (16 kauliukų)
druskos, pipirų
maltų paprikų
šaukštelis rozmarinų aliejaus
Padažui:
stiklinė jautienos sultinio
šaukštas miltų

Gaminimas
Įtrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepimo skardos. Šonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtų. Aptepkite mėsą aliejumi ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje orkaitės apačioje apie 2 valandas. Kepdami kartkartėmis apliekite mėsą aliejumi.
Paruoškite padažą: supilkite į sultinį nuvarvėjusiais kepsnio sultis, įmaišykite miltų ir praskieskite šaltu vandeniu.
Patiekite kepsnį gražiame padėkle su padažu ir daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!