Gardūs sojos kepsniukai

Ingridientai:
4 sojos paplotėliai
vištienos sultinio kubelis
kiaušinis,
džiūvėsėlių {kepsniukams apvolioti},
druska, pipirai, petražolės, čili milteliai,
200g pievagrybių,
200g smulkiai supjaustytų raudonųjų ir geltonųjų paprikų,
200g grietinėlės,
truputis patarkuoto olandiško sūrio,
100g kapotų pistacijų
Gaminimas
Kepsniukus valandą pamirkinti vištienos sultinyje, išplakti kiaušinį su ''Vegeta'', pipirais ir čili, apvolioti kepsniukus, ir po to pavolioti džiūvėsiuose, ir taip kokius tris kartus, kad kepsniukai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinti keptuvį ir iškepti kepsniukus, gerai apkepti, kad įgautų aukso spalvą, išimti ir padėti šiltai. Supjaustyti grybus ir kepti svieste, po to suberti paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinti kelias minutes, supilti grietinėlę&ę#281; ir idįįįįėti truputąį prieskončiųų ir kelis laššiukus cižžžžžžžtrinųų sulšššščųių, uždengus patroškinti ir ant padažo uždėėųti kepsniukus, tik nemaišyti su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską suėėdėti į lėkštę ir apšlakstyti padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius. (elita)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!