GRILYJE KEPTI VĖRINUKAI

Ingridientai:
Mėsos vėrinukams:
250 g avienos
8 maži svogūnėliai
8 vynuoginiai pomidorai
20 šalavijo lapų
druskos, aitriosios paprikos
truputi aliejaus
Dešros vėrinukams:
4 grilio dešrelės
1 raudonoji paprika
1 poras
druskos, aitriosios paprikos
aliejaus

Gaminimas
Avieną supjaustyti kubeliais. Svogūnus nuvalyti ir perpjauti pusiau. Pomidorus nuplauti ir perpjauti pusiau. Ant iešmo paeiliui dėti mėsą, svogūną, pomidorą, šalavijo lapą,... Pasūdyti, papipirinti ir aptepti aliejumi.
Dešreles supjaustyti 2 cm storio griežinėliais. Papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti maždaug tokio dydžio gabalėliais kaip ir dešrą. Porą supjaustyti 3 cm griežinėliais. Paeiliui ant iešmo suverti: dešros gabalėlįį, paprika, porąą,... Pasūūdyti, papipirinti ir aptepti aliejumi.
Vėrinukus kepti grilyje išš visų pusiųų apie 10 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!