Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
Tešlai:
200 g miltų,
2 šaukštai aliejaus,
3/4 stiklinės šilto pieno,
20 g mielių, druskos.
Įdarui:
2 šaukštai aliejaus,
150 g nedidelių šviežių grybų,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
5 pomidorai, 10 šviežių arba su prieskoniais sūdytų kilkių,
100 g sūrio,
2 dešrelės.
Gaminimas:
Išardomos formos sieneles ir dugną iškloti tešla, pašlakstyti aliejumi ir patepti pomidorų tyre. Viduryje padėti pusę pomidoro, nupjautąja puse į viršų. Aplink išdėlioti nepjaustytus arba pusiau perpjautus grybus, susuktas į ritinėlį kilkes, pomidorų skilteles, norint —ir dešros griežinėlius. Ant viršaus gražiai išdėlioti trikampius sūrio gabalėlius. Sūriu neuždengtus produktus pašlakstyti aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje (250 °C temperatūroje), kol sūris išsilydys, o valgis iškeps ir truputį paraus, apie 20 minučių. Patiekti karštą su salotų lapelių salotomis arba ankštiniais pipirais.  Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!