Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų,
50 g lašiniukų,
2 svogūnai.
0,5 stiklinės kruopų,
2 stiklinės vandens arba grybų sultinio,
1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai,
druskos,
3 šaukštai grietinės,
svogūnų laiškų arba petražolių lapelių.
Gaminimas:
Paruoštus grybus ir svogūnus sukapoti ir kepinti riebaluose, kol pagels. Nuplautas kruopas sumaišyti su grybais, įpilti karšto vandens arba grybų sultinio ir troškinti, kol kruopos suminkštės. Tada įdėti pomidorų tyrės arba šviežių pjaustytų pomidorų, grietinės. Pagamintą valgį apibarstyti kapotais žalumynais. Patiekti su raugintų agurkų, pomidorų arba kopūstų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!