Harbonarų spagečiai

Ingridientai:
1 susmulkintas svogūnas,
4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
160g. supjaustyto rūkytos kiaulienos kumpio,
6 dideli kiaušinių tryniai 90ml riebios grietinės,
druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai,
6 valgomieji šaukštai šviežiai tarkuoto parmezano,
500g spagečių.
Gaminimas
Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 2-3 minutes pakepinkite svogūnus, kol truputį pagels. Sudėkite į keptuvę kumpį ir kepinkite apie 5 minutes, kol apskrus. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir padėkite šalia.

Dideliame inde išplakite trynius ir grietinę, įberkite druskos, pipirų, pabarstykite parmezanu.

Spagečius virkite dideliame pasūdyto vandens kiekyje apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškile ir sudėkite prie kumpio. Vėl uždėkite ant didelės ugnies, supilkite kiaušinių masę ir maišydami kepkite dar 1 minutę, kad kiaušinių masė truputį apkeptų, bet liktų puri. Iš karto patiekite ant stalo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!