JAPONIŠKA RYŽIŲ MIŠRAINĖ

Ingridientai:
1 stiklinė ryžių
250g jautienos
1apelsinas
Padažui:
1 kiaušinio trynys
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštas acto
130g aliejaus
1 apelsinas
1 šaukštas miltų
1/2 šaukštelio druskos
2 šaukštai citrinos sulčių

Gaminimas
Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame alieju labai maža srovele. Turi gautis vientisa majonezo masė. Tuomet paimti vieną šaukštą apelsino sulčių ir sumaišyti su puse stiklinės vandens. Šiame vandenyje išmaišyti miltus ir užvirti, truputi atvėsinus sumaišyti su majonezu. Jautienąą ir apelsinąą supjąąąaustyti nedideliais kubeliais. Supjaustytą mėsą ir apelsiną sumaiš&ū#353;žžžyti suryžiais ir su paruoššššššštu padažu. Kai viskas išmaišoma pašlakstyti citrinųų sultimis sumaišytomis su puses apelsino sultimis. Kai sudedam kartu mėėsa ir ryžiai turi būti šalti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!