Jautiena burgundiškai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1,5 kg jautienos,
2.150 g riebalų,
druskos, baltųjų pipirų,
3.400 g morkų,
4.1 ryšelis svogūnų laiškų,
5.60 g sviesto,
6.2 šaukštai miltų,
7.1 stiklinė konjako,
8.1 l raudonojo burgundiškojo vyno,
9.2 česnako skiltelės,
lauro lapas,
10.1 čiobrelio šakelė,
11.3-4 petražolių stiebeliai.
Gaminimas:
Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti miltais, užpilti konjaku ir po truputį vis pripilti raudonojo vyno. Kartu sudėti nuluptą, susmulkintą česnaką, lauro lapus, čiobrelį ir petražoles. Uždengti ir 2 val. virti ant vidutinės ugnies. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!