Jautiena su krienais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g jautienos,
morka,
petražolės šaknis,
svogūnas,
druskos,
pipirų.
Padažui:
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
1,5 stiklinės mėsos sultinio,
2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai tarkuotų krienų.
Gaminimas:
Mėsą užvirinti, sudėti druską, petražolės šaknį. Išvirusią mėsą supjaustyti. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, jame pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Tada įdėti grietinės, paskaninti krienais, druska ir cukrumi. Padažu apipilti mėsą bei patiekti su bulvėmis. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!