Jautiena troškinta savo sultyse


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1.500 g jautienos,
2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų,
4.50 g sviesto

Gaminimas:

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai ištepti sviestu ir sluoksniais į jį sudėti mėsos griežinėlius ir storais žiedais supjaustytus svogūnus. Sluoksniuoti taip, kad viršuje būtų mėsa. Kiekvieną mėsos sluoksnį apibarstyti druska ir pipirais, viršutinį sluoksnį patepti sviestu. Troškintuvą uždengti dangčiu ir troškinti ant mažos ugnies. Vietoj padažo tinka sultys, kuriose buvo troškinama mėsa ir svogūnai. Patiekti su virtomis bulvėmis ir daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!