Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.400g jautienos minkštimo,
2.50g riebalų,
3.1 šaukštas pomidorų tyrės,
druskos, pipirų,
4.1 skiltelė česnako,
5.3-4 morkos,
6.2 svogūnai,
7.100-200g virtų grybų,
8.10-12 bulvių,
žalumynų.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai supjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę vandens ir uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Jei reikia, retkarčiais įpilti vandens. Baigiant troškinti skysčio pusiau arba į 4 dalis supjaustytas bulves, sumaišyti jas su mėsa ir daržovėmis, pakaitinti ir apibarstyti žalumynais. Apkepintas bulves ant stalo galima patiekti ir atskirai. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!