Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.150 g lašiniukų arba rūkytos šoninės,
2.300 g jautienos,
3.1 svogūnas, pipirų, česnako,
4.2—3 pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.8—10 bulvių, žalumynų
Gaminimas:
Lašiniukus ir mėsą, supjaustytus kubeliais, apkepinti kartu su susmulkintu svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, įdėti smulkiai sukapoto česnako, įpilti šiek tiek vandens ir troškinti, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant viršaus sudėti nedideliais gabalėliais supjaustytus pomidorus ir bulves. Apibarstyti juos druska, jei reikia, Įpilti vandens ir uždengus dangčiu ištroškinti.
Patiekti inde, kuriame buvo troškinama.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!