Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu

Ingridientai:
500 g. jautienos, supjaustytos 1 cm pločio griežinėliais,
pusė šaukštelio garstyčių,
30 g. sviesto,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas miltų,
100 ml. grietinėlės,
2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių,
250 ml. jautienos sultinio.
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Jautieną išmušame, pabarstome druska, pipirais, aptepame garstyčiomis ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Apkepintus mėsos griežinėlius dedame į puodą, supilame sultinį, įdedame sviesto ir, nustatę mažą kaitrą, troškiname apie 20 minučių. Baigdami troškinti, į sultinį su mėsa supilame su grietinėle išplaktus miltus, įdedame serbentų drebučių. Įberiame pipirų, pasūdome. Viską sumaišome. Tiekiame su padažu, kuriame troškinome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

dziuginta 2009-05-09 14:15:09
nu visai ir nieko.......tik man labiau reikia surasti vaisiu salotu....;D