Jautienos vyniotinis

Ingridientai:
800g jautienos,
200g lašnukų,
3 kiaušiniai,
3 šaukštai pieno,
10 g riebalų kepimui,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti lašinukų griežinėliai, o ant jų - iš kiaušinių, pieno ir riebalų iškepta kiaušinienė. Taip paruošta jautiena atsargiai sukama į drobelę ar celofaną, aprišama virvute ir verdama 2 val. Išviręs vyniotinis paslegiamas, atšaldomas, nuimama drobelė ar celofanas ir supjaustoma griežinėliais. Prie vyniotinio patiekiama šviežių ar raugintų agurkų, pomidorų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!