Jūros ešeriai su petražolėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
 2 jūros ešerių (maždaug po 350 g)
druskos
maltų juodųjų pipirų
citrinos
saujos petražolių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
grūstų citrinpipirių
Gaminimas:

Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir išorės pasūdyti, gerai įtrinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti pusę žievelės. Ją kartu su pjaustytomis petražolėmis išmaišyti ir sudėti į žuvų vidų.

Ešerius perdėti į kepimo indą ir apšlakstyti aliejumi. Pusę likusios citrinos su žievele supjaustyti pusinėmis riekelėmis.

Citrinos riekeles išdėlioti ant žuvų. Pabarstyti citrinpipiriais. Kepti 200°C orkaitėje 30 min. Patiekti su daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!