KARLOVI VARŲ TROŠKINYS

Ingridientai:
400 g jautienos be kaulų
druskos
30 g riebalų
6 g svogūno
maltų saldžiųjų ankstpipirių
apie 250 ml grietinėlės
10-20 g miltų
sultinio

Gaminimas
Supjaustyti svogūnai pakepinami, įberiama maltų ankštpipirių, pakepinama gabaliukais supjaustyta mėsa, pasūdoma ir troškinama. Riebaluose pakepinami miltai, įpilama sultinio, gerai pavirinama, supilama grietinėlė ir pakaitinama su troškinta mėsa.
Prie šio troškinio labai tinka pagerinti kukuliai; jie lėkštėje tiesiog užpilami troškiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!