Karštas sumuštinis II

Ingridientai:
100g fermentinio sūrio (kietesnis, kad geriau tarkuotusi),
2 kiaušiniai,
1 skiltelę česnako,
batono,
aliejaus kepimui.
Gaminimas
Fermentinį sūrį sutarkuojame tarka, smulkiai supjaustome česnaką įmaišome kiaušinius viską gerai išmaišome. Gautą masę tepame ant batono riekučių (riekutes galima dėl gražumo supjaustyti trikampėliais ar kavadratėliais)išlygindami peiliu, kad paviršius būtų lygus, į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame riekutes žemyn su sūrio mase ir kiek palaukę atsargiai su mentele apverčiame, apkepame kitą pusę. Iškeptą sumuštinį galima pagal skonį aptepti kečiupu, papuošti petražolės šakele ar pomidoro, agurko griežinėliu. Tinka valgyti karšti ir šalti. (Adėlė)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!