Keksas su vaisiais ir sėlenomis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 pakelis „Malsenos“ mišinio keksui,
1 stiklinė sėlenų,
½ stiklinės smulkių razinų be kauliukų,
½ stiklines džiovintų kapotų abrikosų,
2 nulupti ir sutarkuoti obuoliai.
Gaminimas:

Norint paruošti kekso tešlą, į pakelio turinį reikia įpilti vandens ir aliejaus.
Ruošdami tešlą keksui, įpilkite šiek tiek daugiau vandens arba aliejaus, kad tešla nebūtų per daug tiršta.
Suberkite razinas, abrikosus, obuolius, sėlenas ir išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą skardą.

Kepkite 50 minučių, įkaitinę orkaitę iki 180 laipsnių C. Prieš išimdami pyragą, 10 min palaikykite jį skardoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!