KEPTA VIŠTIENOS FILĖ SU BRUKNĖMIS

Ingridientai:
4 vištienos filė,
1/4 šaukštelio druskos,
1/8 maltų juodųjų pipirų,
1/3 stiklinės smulkinto svogūno,
1 šaukštas raudonos aitriosios paprikos.
2 šaukštai vyno acto,
300 gr bruknių uogienės padažo
2 šaukštai smulkintų petražolių
1,5 citrinų sulčių,
2 šaukštai grietinėlės sulčių
sviesto.
Gaminimas
Kiekvieną vištos krūtinėlę perpjauname per pusę, suvyniojame į maistinę plėvelę ir išmušame iki plonumo. Po to pabarstome druska ir pipirais, kepame įkaitintame svieste iš abiejų pusių. Į bruknių uogienės padažą suberiame smulkintus svogūnus, papriką, supilame vyno actą, citrinų sultis, sudedame petražoles. ŠŠiąą masęę dedame įį lėkštęę, ant viršaus dedame keptąą višštienos filė, o ant jos - sūūrio, grietinėlės. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!